ilmateenistus.ee keskkonnaagentuur.ee

Fotokonkurss “Sügise märgid”

Riigi Ilmateenistus kutsub sajanda aastakäigu puhul oma Facebooki lehel toimuva fotokonkursiga “Sügise märgid” tähele panema ja jäädvustama esimesi sügisele viitavaid muutusi meie ümber.

Püüdke esimesed sügise märgid septembrikuu jooksul pildile ja saatke meile e-maili aadressil ilmateenistusefotod@gmail.com. Pildid peavad olema tehtud ajaperioodil 1. september – 30. september. Parimad saavad auhinnatud!

Reeglid:
1. Foto peab olema tehtud ajaperioodil 1. september – 30. september 2018. 
2. Foto palume saata hiljemalt 30. septembril koos autori nimega aadressil ilmateenistusefotod@gmail.com, või privaatsõnumina (Instant Message) Riigi ilmateenistuse Facebooki lehele, misjärel 1. oktoobril lisatakse kõik saabunud pildid korraga Riigi ilmateenistuse Facebooki lehele fotovõistluse albumisse ning avaldatakse, et Facebooki kasutajad saaksid valida oma lemmiku, pannes pildile “like”. Nädala jooksul kogutud “laikide” järgi on võitjaks 8. oktoobri kella 08:00-ks kõige enam meeldimisi (“laike”) kogunud foto. Oma lemmiku valib ka Riigi Ilmateenistus.
3. Pildi konkursile esitaja kinnitab, et tema on pildi autoriks ning pildi loomisel ei ole rikutud kellegi autoriõigusi, privaatsust ega vaba tahet.
4. Pildi konkursile esitaja annab fotokonkursi korraldajatele õiguse tema poolt üles laetud teost reprodutseerida Riigi Ilmateenistuse Facebooki lehel, Riigi Ilmateenistuse Instagramis ja teistes Riigi Ilmateenistuse väljundites.
5. Võitnud pilt kuulutatakse välja Riigi Ilmateenistuse Facebooki lehel 8. oktoobril ning autoriga võetakse ühendust.
6. Auhinnaks on võitja valikul ekskursioon sünoptikute töömaile (Mustamäe tee 33) või Harku/Tõravere ilmavaatlusjaama. Lisaks kingitus jahedamate sügisilmade trotsimiseks. Kingipaki saab ka Riigi Ilmateenistuse lemmik.
7. Fotovõistlusel ei saa osaleda Riigi Ilmateenistuse töötajad ega pereliikmed.

Mõnusat sügist!

Riigi Ilmateenistuse Facebooki leht