ilmateenistus.ee keskkonnaagentuur.ee

Kohtume lennupäevadel!

Tule sel nädalavahetusel Tartumaal Langel peetavatele Eesti lennunduspäevadale! 11. ja 12. juunil toimuval Baltikumi suurimal lennundusüritusel oleme kohal ka meie! 🛩 Kuidas muidu keegi teaks, kas lennuilma ikka on! 🛩

Keskkonnaagentuur on lennumeteoroloogiateenuse osutaja Tallinna lennuinfopiirkonnas. Meie eesmärk on lennuliikluse ohutu, regulaarse ja efektiivse toimimise soodustamine meteoroloogilise informatsiooni edastamisega käitlejatele, õhusõidukite meeskondadele, lennuliiklusteenistuste üksustele, otsimis- ja päästeüksustele ning teistele tarbijatele, kes on seotud lennuliikluse teostamise ja planeerimisega.

🚁 Näitame kohapeal millist infot 365 päeva aastas ööpäevaringselt jagame, et oleks tagatud ohutu, regulaarne ja efektiivne lennuliiklus.

✈️Lennupäevadel on tegevusi kogu perele. Meie oleme laste jaoks üles pannud ilmavaatlusväljak-labürindi, kus saab ringi liikudes vaadelda ilma ja pilvi.

Näeme lennupäevadel!

https://www.lennundusmuuseum.ee/eesti-lennupaevad/